Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Wij kunnen diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Echter is het wel zo dat wij niet alle klussen/werkzaamheden aannemen. Werkzaamheden waar wij in zijn gespecialiseerd: inbouwen van elektramotoren en andere (elektrische) installaties; inbouwen van nieuwe dieselmotoren; laswerkzaamheden en schilderwerkzaamheden onderwaterschip. Wij werken helaas niet meer aan zeer oude diesel/benzine motoren en andere oude installaties. Ook buitenboordmotoren vallen niet onder onze specialiteit.

Neem voor meer informatie of voor het opvragen van offerte contact op via info@kadoelenwerf.nl of bel ons op nummer: (020) 631 4052

Op onze jachthaven zijn faciliteiten aanwezig om zelf aan uw boot te werken. Wel is het zo dat we momenteel maar een beperkt aantal plekken hebben voor klussers en zijn wij alleen op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 17.00 open voor doe-het-zelvers.

Gaat u bij ons klussen, dan dient u zich uiteraard te houden aan ons werfreglement, deze leest u hier.

Verkoop verf en materialen:

Aan al onze klanten geven wij advies op maat betreffende schilderwerk, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van het schip. Tevens leveren wij de producten (verf- en schildersmaterialen) van merken hoog aangeschreven merken als Epifanes en International voor alle soorten en maten schepen.

Als het onderwaterschip van uw boot een nieuwe laag anti-fouling nodig heeft of een geheel nieuw verfsysteem, dan kunt u bij ons terecht voor koperhoudend anti-fouling van het merk Epifanes. Tevens hebben wij een teer-vervangende primer voor de basislagen van het onderwaterschip.

Bij ons kunt u o.a. terecht voor de volgende (verf-) materialen (allen professionele kwaliteit):

* Ontvetter (ammonia en ammonia-vervanger)
* Verfbakken en binnenbakjes
* Kwasten, rollerhouders, schuim- en vachtrollers van verschillende maten
* Schilders afplaktape
* Speciale schuurdoeken en schuurpapier
* Boutjes, moertjes, schroeven

De volgende verfproducten hebben wij op voorraad:

* Anti-fouling (Copper Cruise van Epifanes)
* Primers en aflakken van Epifanes
* Zilververf (International Intertuf)
* MP-Coating
* Brantho-Korrux
* Rubbol SB
* Sikkens dekverf

Indien u andere verf of producten wilt kunt u deze bestellen, wij hebben dit meestal met 1 werkdag in huis.

Vraagprijs op aanvraag: info@kadoelenwerf.nl

 

Reageren is niet mogelijk