Klussen aan eigen boot

Wilt u graag zelf klussen aan uw boot? 

Bij Kadoelenwerf Jachtservice & Haven zijn alle faciliteiten aanwezig om rustig aan uw boot te werken. Voor materialen en onderdelen hoeft u het terrein niet af. Deze worden bij ons tegen een scherp tarief verkocht.

Onze voorzieningen zijn: gratis parkeergelegenheid, wasruimte met toilet en wasmachine, hijsen met eigen kraan, gratis gebruik botenbok, verkoop materialen, elektra aanwezig, deskundige medewerkers die graag even met u meekijken en u kunnen adviseren.
Wilt u zelf klussen aan uw boot? Leest u dan van te voren ons werfregelement even door.

Verkoop verf en materialen:

Aan al onze klanten geven wij advies op maat betreffende o.a. schilderwerk, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van het schip. Tevens leveren wij de producten (verf- en schildersmaterialen) van merken hoog aangeschreven merken als Sikkens, International Yachtpaints, Boero en Epifanes voor alle soorten en maten schepen.
Als het onderwaterschip van uw boot een nieuwe laag anti-fouling nodig heeft of een geheel nieuw verfsysteem, dan kunt u bij ons terecht voor koperhoudend anti-fouling van het merk Boero Scirocco en International. Tevens hebben wij een teer-vervangende primer voor de basislagen van het onderwaterschip.

In onze winkel zijn alle benodigde materialen verkrijgbaar. U hoeft dus tijdens het klussen niet van het terrein af voor materiaal!

Indien u andere verf of producten wilt kunt u deze bestellen, wij hebben dit meestal met 1 werkdag in huis.

En wilt u toch liever uw onderhoud of reparatie door ons uit laten voeren, dan kan dit altijd. Wij maken voor u een offerte op maat.

Let op: Het is niet toegestaan om derden zonder expliciete toestemming van de beheerders aan uw vaartuig te laten werken.

Vraagprijs op aanvraag: info@kadoelenwerf.nl

Reageren is niet mogelijk