Klussen aan eigen boot

Wilt u graag zelf klussen aan uw boot? 

Bij Kadoelenwerf Jachtservice & Haven zijn faciliteiten aanwezig om zelf aan uw boot te werken. Voor de meeste materialen en onderdelen hoeft u het terrein niet af. Deze worden bij ons tegen een scherp tarief verkocht.

Momenteel hebben wij beperkte ruimte voor doe-het-zelvers op de werf. Ook is het zelfstandig klussen alleen toegestaan van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze voorzieningen zijn: gratis parkeergelegenheid, wasruimte met toilet en douche, hijsen met eigen kraan (tot ca 8 ton), gratis gebruik botenbok, verkoop materialen, elektra aanwezig, deskundige medewerkers die graag even met u meekijken en u kunnen adviseren.

Wilt u zelf klussen aan uw boot? Leest u dan van te voren ons werfreglement even door.

Verkoop verf en materialen:

Aan al onze klanten geven wij advies op maat betreffende o.a. schilderwerk, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van het schip. Tevens leveren wij de producten (verf- en schildersmaterialen) van merken hoog aangeschreven merken als Epifanes, Sikkens en International Yachtpaints voor alle soorten en maten schepen.
Als het onderwaterschip van uw boot een nieuwe laag anti-fouling nodig heeft of een geheel nieuw verfsysteem, dan kunt u bij ons terecht voor koperhoudend anti-fouling van het merk Epifanes en International. Tevens hebben wij een teer-vervangende primer voor de basislagen van het onderwaterschip.

In onze winkel zijn alle benodigde materialen verkrijgbaar. U hoeft dus tijdens het klussen niet van het terrein af voor materiaal!

En wilt u toch liever uw onderhoud of reparatie door ons uit laten voeren, dan kunnen wij een offerte hiervoor maken (wij nemen niet alle klussen/werkzaamheden aan).

Let op: Het is niet toegestaan om derden zonder expliciete toestemming van de beheerders aan uw vaartuig te laten werken.

Prijzen op aanvraag: info@kadoelenwerf.nl

Reageren is niet mogelijk