Winterstalling

Voor de winterstalling kunt u bij ons terecht op de wal of in het water.

Wij beschikken niet over een overdekte loods. U kunt er bij ons voor kiezen om zelf aan uw boot te klussen of door ons het onderhoud en de reparaties uit te laten voeren.
Dagelijks zijn er deskundige medewerkers aanwezig om u te helpen met uw vragen of voor de verkoop van motoren en materialen.

Wilt u zelf klussen aan uw boot? Lees dan ook even onze voorwaarden: werfregelement.

Vanaf begin oktober gaan de schepen op de wal voor de winterstalling. De kleinere boten hijsen wij zelf, maar voor de grote en zware schepen laten we een hijskraan komen. De exacte datum staat in het nieuwsoverzicht.

Rond April zullen de schepen weer te water gaan, mocht u reparaties of onderhoud in de winter aan uw schip willen uitvoeren of door ons laten uitvoeren dan verwachten wij dat u in April weer klaar bent met deze werkzaamheden. Mocht dat niet het geval zijn en u moet verplaatst worden naar een andere plek dan zijn de kosten voor het hijsen voor uw rekening.

Mocht u er voor kiezen in de winter bij ons in het water te liggen dan is dit niet de garantie om in de zomer ook bij ons in het water te liggen. U kunt zich voor de zomerstalling op de wachtlijst laten plaatsen.

Reageren is niet mogelijk