Winterstalling

Voor de winterstalling kunt u bij ons terecht op de wal of in het water.

Wij beschikken niet over een overdekte loods. U kunt er bij ons voor kiezen om zelf aan uw boot te klussen of door ons het onderhoud en de reparaties uit te laten voeren.
Op werkdagen zijn er deskundige medewerkers aanwezig om u te helpen met uw vragen of voor de verkoop van motoren en materialen.

Wilt u zelf klussen aan uw boot? Lees dan ook even onze voorwaarden: werfreglement.

Vanaf medio oktober gaan de schepen op de wal voor de winterstalling. Wij beschikken zelf over een hijskraan en zijn dus niet aangewezen op vaste hijsdagen. Wij kunnen schepen op  de wal zetten tot ongeveer 8000 kilo en met een maximale lengte van rond de 11 meter (afhankelijk van het gewicht). En uiteraard alles wat kleiner en lichter is dan dat.

Grote verbouwen aan de schepen zijn bij ons niet meer toegestaan. Wij behouden ons dan ook het recht om boten af te wijzen voor de stalling op de wal.

Vanaf begin april zullen de schepen weer te water gaan. Mocht u reparaties of onderhoud in de winter aan uw schip willen uitvoeren of door ons laten uitvoeren dan verwachten wij dat u in April weer klaar bent met deze werkzaamheden. Mocht dat niet het geval zijn en u moet verplaatst worden naar een andere plek dan zijn de kosten voor het hijsen voor uw rekening. U betaald dan vanaf 1 mei ook weer weekstalling.

Mocht u er voor kiezen in de winter bij ons in het water te liggen dan is dit niet de garantie om in de zomer ook bij ons in het water te liggen.

Neem voor meer informatie (ook over de prijzen) contact met ons op via info@kadoelenwerf.nl of 020-6314052

 

Reageren is niet mogelijk