Jaarstalling

Kadoelenwerf Jachtservice & Haven heeft 120 ruime ligplaatsen in het water, allen met een zijsteiger en deels met elektra.

Vanaf medio April tot medio september bieden wij u de mogelijkheid om uw boot op de wal te laten leggen om eventueel onderhoud of reparaties uit te (laten) voeren. Bij ons kunt u (beperkt) zelf klussen aan uw eigen boot of door onze deskundige medewerkers de klus uit laten voeren.
Wij hebben een zeer brede kennis van scheepsmotoren (elektrische motoren/diesel motoren), laswerkzaamheden, elektra-installaties, onderhoud en reparatie aan het onderwaterschip, roestbehandeling en schilderwerk.

Momenteel is er een wachtlijst voor een jaarligplaats in het water.  Wilt u op de wachtlijst worden geplaatst dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Op dit moment is de wachttijd minimaal 1 jaar, maar is afhankelijk van de afmeting van uw boot.

Mocht u een boot bij ons in de jaarstalling hebben die u verkoopt, dan is het voor de nieuwe eigenaar niet vanzelfsprekend dat hij/zij ook het recht heeft op uw plek in het water. De nieuwe eigenaar kan zich indien gewenst op de wachtlijst laten plaatsen.

Wilt u zich op de wachtlijst laten plaatsen voor een jaarligplaats in het water of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via onderstaande mailadres of telefoonnummer.

info@kadoelenwerf.nl of tel. 020-6314052

 

Reageren is niet mogelijk