Jaarstalling

Kadoelenwerf Jachtservice & Haven heeft 120 ruime ligplaatsen in het water, allen met een zijsteiger en deels met elektra.

Vanaf medio April tot medio september bieden wij u de mogelijkheid om uw boot op de wal te laten leggen om eventueel onderhoud of reparaties uit te (laten) voeren. Bij ons kunt u (beperkt) zelf klussen aan uw eigen boot of door onze deskundige medewerkers de klus uit laten voeren.
Wij hebben een zeer brede kennis van scheepsmotoren (elektrische motoren/diesel motoren), laswerkzaamheden, elektra-installaties, onderhoud en reparatie aan het onderwaterschip, roestbehandeling en schilderwerk.

Momenteel is er een wachtlijst voor een jaarligplaats in het water.  Hoe lang die wachtlijst is, hangt af van de afmeting van de boot. Wilt u op de wachtlijst worden geplaatst? Neem dan contact met ons op via de mail of onderstaande telefoonnummer.

Mocht u een boot bij ons in de jaarstalling hebben die u verkoopt, dan is het voor de nieuwe eigenaar niet vanzelfsprekend dat hij/zij ook het recht heeft op uw plek in het water. De nieuwe eigenaar kan zich indien gewenst op de wachtlijst laten plaatsen.

Wilt u zich op de wachtlijst laten plaatsen voor een jaarligplaats in het water of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via onderstaande mailadres of telefoonnummer.

info@kadoelenwerf.nl of tel. 020-6314052

 

Reageren is niet mogelijk