Solé Diesel motoren

Al onze Solé scheepsdieselmotoren zijn voorzien van een euro control uitlaat emissie certificaat conform directive 94/25/EC as amended by 2003/44/EC

Licht & Compact Solé scheepsdieselmotoren hebben een bijzonder laag gewicht en kleine afmeting. Deze positieve eigenschappen werden verkregen door een zorgvuldige selectie van de basismotoren in combinatie met een compact ontwerp van de scheepsmotor.

Warmtewisselaar, Het termostatische geregelde interkoelsysteem met warmte wisselaar houdt de motor op een constante bedrijfstemperatuur waardoor een langere levensduur en een optimale verbranding wordt gegarandeerd.

Elektrische installatie, Een 12V startmotor, een krachtige wisselstroom dynamo met ingebouwde spanningsregelaar, instrumentenpaneel met minimaal 3 meter kabelboom.

Het instrumentenpaneel is uitgerust met een startslot met sleutel, toerenteller, urenmeter, akoestisch en visueel alarm aangaande de oliedruk, watertemperatuur en laadspanning.

Solé diesel motoren
Solé mini 17  verkoop € 5450,-
Solé mini 29  verkoop € 6250,-
Solé mini 33 verkoop € 6995,-
Solé mini 44 verkoop € 7650,-

Prijzen zijn exclusief inbouw. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven. Wij maken aan de hand van uw boot en vraag een passende offerte.

Geleverd met tmc keerkoppeling, motorsteunen en dashboard.

Klik hier voor meer informatie over de Solé mini 17

Klik hier voor meer informatie over de Solé mini 29

Klik hier voor meer informatie over de Solé mini 33.

Klik hier voor meer informatie over de Solé mini 44

Reageren is niet mogelijk